Fotona SP Dynamis Pro

Laser je všestranným pomocníkem při léčbě nejrůznějších obtíží a řešení estetických zákroků. Laser Fotona je tím nejlepším, co trh s lasery nabízí. Dlouhá léta výzkumu, inovací a pokročilých technologií posunuly laser Fotona do absolutní špičky, bez které se neobejde žádná prestižní klinika dermatologie a estetické medicíny. Jeden přístroj –spousta využití. Genialita laseru Fotona spočívá i vtom, že k jedné platformě přístroje je možné připojit několik různých aplikačních nástavců Společně s vhodným nastavením vlnové délky paprsku pak máme nespočet možností využití, zahrnujíc jak ablační zákroky, tedy ty, kde odpařujeme svrchní vrstvu kůže, tak ty, kdy není třeba prakticky žádná rekonvalescence.

Co všechno Fotona dokáže?

Emsella

Představte si, že dokážete posílit svaly pánevního dna, zatímco 30 minut pohodlně sedíte. Křeslo na němž sedíte, totiž udělá všechnu práci za vás. Křeslo Emsella, respektive toto ošetření, využívá technologii HIFEM (vysokovýkonné fokusované elektromagnetické pole), což je energie, která přiměje svaly pánevního dna ksupramaximální kontrakci, tedy využití zapojení 100% kapacity sval.

HydraFacial

Zažijte na vlastní kůži novou úroveň zdraví vaší pleti. Přístrojové ošetření Hydrafacial posouvá kvalitu kůže o hodnotu výš na několika principech. Zcela unikátní a variabilní zákrok, během něhož vy si odpočinete a pleť získá svou doposud nejlepší podobu. Princip hydro-vortex technologie kombinuje vakuum se speciálními účinnými roztoky, exfoliačními a extračními nástavci a individualizovanými pleťovými boostery přesně pro typ vaší pleti umožňuje ošetřit opravdu každou pleť. Ať už máte sklony k akné, citlivou pleť, či pleť zralou, která potřebuje opravdu intenzivní hydratační vzpruhu, HydraFacial je tou správnou volbou.

Jak tedy ošetření probíhá a v čem je HydraFacial tak účinný?
Tři základní kroky – exfoliace, extrakce a hydratace:
123
Během první fáze se vlhkou dermabrazí odstraní svrchní, odumřelá vrstva buněk, což dovolí roztoku proniknout do hlubších vrstev.Jemný chemický peeling otevře póry a změkčí jejich obsah, zatímco čistící roztok a vakuum je účinně odstraní. Pleť je v tento moment dokonale čistá, bez černých teček a ucpaných pórů.V dalších krocích ošetření pečuje o specifické potřeby pleti boosterem v kombinaci s LED světelnou terapií z červeného či modrého spektra.

IntelliStudio by Canfield

Celotělový sken Canfield je efektivní, rychlá a velmi účinná metoda prevence rakoviny kůže a diagnostiky změn znamének. Během velmi krátké doby poskytne kompletní informace a pomůže vám předejít vážnějším komplikacím. Nejpokročilejší forma diagnostiky kůže využívá umělou inteligenci, která dokáže rozpoznat i velmi drobné a nepatrné změny znamének, které by mohly být pro lidské oko přehlédnutelné. V případě záchytu podezřelých změn dokážeme znaménka odstranit nejšetrnějším možným způsobem, ať už laserem, či chirurgickou excizí. Jako součást prevence nezapomínejte používat účinný prostředek s UV filtrem. Pravidelné používání ochranného faktoru by mělo být součástí vaší denní rutiny péče o pleť, a to i v zimním období. Zabráníte tím nejen možným změnám na povrchu kůže, ale předejdete i předčasnému stárnutí, čehož je slunění a UV záření jedním z hlavních příčin.

Lymphastim

Tato inovativní metoda kombinuje masážní terapii s pneumatickou kompresí, aby poskytla účinnou a pohodlnou léčbu, která pomáhá pacientům získat zpět kontrolu nad svým zdravím. Lymfatický systém hraje klíčovou roli v odstraňování toxinů a odpadních látek z těla, ale někdy může být tento proces narušen. Lymphastim cíleně pracuje na obnovení správného toku lymfy pomocí masážních pohybů a komprese. Tím se zlepšuje cirkulace, odstraňují se otoky a záněty a podporuje se obnovení tělesného rovnováhy. Díky sofistikované technologii může být terapie přizpůsobena individuálním potřebám každého pacienta, což zaručuje maximální efektivitu a minimalizuje riziko vedlejších účinků. Navíc je léčba Lymphastimem příjemná a relaxační, což z ní činí příjemný zážitek pro pacienty. Další výhodou Lymphastimu je jeho široké spektrum použití. Tato technologie může být úspěšně aplikována při léčbě různých stavů, včetně lymfatického edému, celulitidy, otoků, a dokonce i pooperačních stavů.

Exilis Elite

Krásná od hlavy až k patě. Zcela unikátní přístroj Exilis Elite kombinuje v jednom ošetření účinky radiofrekvence a ultrazvuku. Efekt působí na zkvalitnění kůže a zároveň na zmenšení vrstvy nežádoucího lokalizovaného podkožního tuku. Společnost BTL vyvinula přístroj Exilis Elite pro dospělé klienty a klientky jakéhokoliv věku, které zajímá zcela neinvazivní, bezbolestná a komfortní metoda omlazení bez nutnosti rekonvalescence. Patentovaná technologie aplikační hlavice se zabudovaným chlazením dokáže zaručit doručení energie a potažmo tepla do správné hloubky kůže a tím nejen stimuluje produkci kolagenových a elastinových struktur, ale současně dokáže cílit na lokalizovaný tuk, kterého se chcete zbavit. Typicky se jedná o buclaté tváře, podbradek, nebo převisy tuku oblasti dolní čelisti, takzvané jowly. Exilis Elite jde však ještě dál a dokáže stejnou metodou ošetřit prakticky jakoukoliv část těla, kde je třeba zbavit se tuku a současně vypnout kůži.

Plasmapero

Jako malá jiskra vypadá plasmapero při práci. Podle názvu by se mohlo zdát, že při této metodě také pracuje s krevní plazmou, v tomto případě se ale jedná o jiný typ plazmy a sice výbojový oblouk ionizovaného vzduchu mezi kůží a aplikačním hrotem přístroje Plasma IQ.

Zákrok, kterému se také jinak říká fibroblasting sublimuje milimetr vedle milimetru vrstvu epidermis, zatímco nepřenáší teplo do okolní tkáně. Podle šachovnicovitého schématu se takto ošetří celá oblast. Už během práce je viditelné, jak se kůže v okolí jemně vypíná.

Objednejte se na pár kliknutí

Rychlá a jednoduchá online objednávka návštěvy u nás na klinice.