Objednejte se na pár kliknutí

Rychlá a jednoduchá online objednávka návštěvy u nás na klinice.

AIMIA tým

MUDr. Martin Bortlík

Dermatologii / Estetickou medicínu považuje za dokonalý koktejl, kde máme od každého trochu. Obor, kde potřebujete hlavu i ruce. Náročný na znalosti a vizualizaci, ale také notnou potřebu manuální zručnosti. Dynamické odvětví, které se vyvíjí neskutečnou rychlostí. Disciplína na pomezí vědy a umění, která nabízí nekonečný prostor pro zdokonalování, ale také poskytuje kvalitní osobní život, kterého si Martin váží nejvíc.

Bc. BA Simona Bortlíková, MSc.

Simona je vystudovaná psycholožka, která strávila pár pracovních let v korporátním prostředí. Nyní je maminkou dvou roztomilých holčiček a pomalu se zařazuje zpět do pracovního světa starostí o sociální sítě a e-shop AIMIA, kde s láskou pro vás vyřizuje objednávky. Se Simonou se můžete občas potkat i v rámci klientské péče na recepci.

Ondřej Pyrochta, Dis

Ondra tvoří dokonalý pracovní tandem s Martinem a setkat se s ním můžete prakticky denně přímo v ordinaci. Je to ale muž mnoha talentů. Má na starosti nejen Váš klientský komfort, ale i provozní část kliniky. Jeho oblíbenou činností je však péče o Vaši dokonalou pleť v rámci ošetření Hydrafacial, na který je naším specialistou.

Ing. Jana Oslanská

Jana má na starosti vedení skupiny AIMIA Beauty, pod kterou spadá AIMIA Clinic, AIMIA Cosmetics a e-shop AIMIA. Jana je povoláním ekonomka, která většinu svého pracovní života strávila v kontrolingu. Je velmi zdatná i v účetnictví a daňovém poradenství. Ovšem, neexceluje jen v číslech a excelových tabulkách, ale velmi ráda se s Vámi setkává i u nás na klinice.